Защо ни е необходим индивидуален хороскоп

Когато се разболеете какво правите? Съветвате се с личния си лекар, нали.

А какво правите, когато ви е трудно да решите житейски проблем, с кого се съветвате? Защо имате личен лекар, а нямате личен астролог? Може би защото все още не сте убедени, че астрологията крие огромни възможности и астрологът със сигурност ще ви помогне да се справите с трудностите и да възстановите вътрешния си мир. Тогава нека ви разкажа:

 

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 

Защо ни е необходим индивидуален хороскоп?

Общите прогнози, базирани единствено на зодиакалния знак и конкретен момент,  използуват около 1% от възможностите на науката астрология. Поради тази причина, те няма как да са абсолютно прецизни  и верни за конкретен човек.

 

В случай, че желаете да научите какво точно са предопределили звездите за вас и как продължават да влияят върху вашия живот, трябва да се обърнете към астролог, който да ви направи личен хороскоп, вземайки предвид разположението и взаимодействието между небесните тела в съответствие с момента и мястото на раждането ви.

 

Личният хороскоп ще ви помогне:

-              да намерите призванието си

-              да изберете най-правилния начин за реализация на възможностите си

-              да насочите енергията си в правилната посока.

 

Предлагам Ви:

 

Натален хороскоп – изготвен по трите ви имена, рождена дата, задължително час и място на раждане - цена 100 лв.

 

Хорарен хороскоп - по същите индивидуални данни + допълнителна информация за очакваното събитие или конкретно формулиран въпрос (допълнителната информация е специфична за всеки отделен случай и я уточняваме в писмо) – цена 65 лв.

 

Синастрия (съвместимост) между двама души, стабилност на връзката, възможностите за бизнес или съвместен живот - по същите индивидуални данни и дата на запознанството им, ако ще се прогнозират бъдещи брачни взаимоотношения - цена 80 лв.

 

Прогноза по желани показатели. Наблюдават се над 11 показателя - любов, развлечения, пари, имоти, обучение, работа, пътуване, здраве, сключване на договори, реализиране на сделки, преживяване на екстремални ситуации, възможности за творческа изява, промени в кариерното развитие, като за последните два резултатите ще са по-точни, ако конкретизирате и сферата на работа. Прогнозата се базира на избрания от вас показател и индивидуалните ви данни – цена 40 лв. за всеки избран за 3-месечен период.

 

Бързо откриване на евентуални проблеми и начин за отстраняването им - нумерологична прогноза за конкретен ден с индивидуалните ви данни - цена 35 лв.

 

Определяне на лунния ден в рождената дата на хороскопа – 15 лв.

 

Определяне на асцендента и влиянието му върху характера – 50 лв.

 

Специални поръчки и специални въпроси - по избор на клиента, комбинация между хороскоп, съвети и конкретни въпроси по някаква тема – минимална цена 65 лв. И допълнително договаряне на условията чрез кореспонденция в зависимост от сложността на въпроса.

 

Избор на подходящ персонал – 40 лв. за всяко посочено лице.

 

Избор на дата за събитие – 30 лв. за всяко желано събитие за оптимален период от 3 месеца – удължаването на периода разширява границата на разминаване, тъй като влиянието на Вселената е динамично.

 

Никога не забравяйте, че ще постигате целите си само, ако насочвате енергийният си заряд към градивност и съзидание.

 

Коя съм аз?

По образование съм икономист, но астрологията винаги ме е привличала с възможностите си. Започнах целенасочено да се интересувам от тази наука през 1979 г. Първоначално четях издания на английски от западни автори. Правеше впечатление, че повечето от тях интерпретират аспектите еднотипно. Постепенно  натрупах достатъчно знания и опит, за да започна да изготвям индивидуални хороскопи и прогнози. Навлизането на интернета във всички сфери на живота ни даде още по-големи възможности. Запознах се с работата и опита на много международни школи и утвърдени имена в областта на Астрологията от древността до днес като Абе но Сеймей (японски астролог), Абу Машар (арабски астролог), Линда Гудман, Лудвиг фон Вол (немски астролог), Уйлям Гершел, Джон Ди, Адес Диде, Жан Клод Вайс, Брюс Кинг,  Джон Адей, Робърт Коул, д-р Хари Дарлинг и др. С огромен респект мога да кажа, че едни от най-точните, прецизни и задълбочени школи са украинските и руските и че най-много съм научила от тях. Имена като В. Заблоцкий, В. Алшаев, П. Глоба, В. Уранов, П. Свиридов и др. заслужават огромно уважение.

 

Начинът за заплащане на услугата и получаване на резултатите уговаряме чрез електронната ми поща

petjag@gmail.com

 

Астролог: Петя Георгиева





{START_COUNTER}