Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Обективно условие за постигане на убедителни резултати е да комбинирате подходящо обстоятелствата с възможностите си. Ще успеете да се справите, при това без особени усилия.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Венера навлиза във вашия знак. Какъвто и да е характерът на работата ви, опитайте се да внесете в нея нотка естетика и красота. Ще изпитате истинско удовлетворение.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
За част от заниманията няма да разполагате с достатъчно точна или ясна информация и може да се почувствате неуверени. Ако успеете да прецените обективно до къде сте в състояние да стигнете със самостоятелните решения, не бихте имали причини за тревога.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Някои ваши предложения може да предизвикат неодобрение. Ако сте решили, че трябва да ги осъществите на всяка цена, то направете го така, че да избегнете директните конфликти. Понякога заобиколните пътища са за предпочитане пред преките.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Наблюдавайте реакциите на близките си. Може да се наложи подробно да им обясните мотивите за действията и решенията си. Направете го, преди да се е стигнало до директни разправии.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Околните открито ще показват желанието си да общуват с вас. Приемете го като комплимент, но и с известна предпазливост. Избягвайте разговорите на лични теми.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Необходимостта да се занимавате с няколко различни дейности почти едновременно може да ви разтревожи. Не се съмнявайте в себе си. Ще се справите, достатъчно е да се придържате към логиката на процесите и да знаете какъв би трябвало да е окончателния резултат.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Спешна молба за помощ може да ви отклони от първоначалните планове. Отзовете се без колебание. Всяко добро, направено на днешния ден, ще се върне към вас многократно.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Случайно ще стигнете до съществена информация, която по някакъв начин е била прикривана от вас. Ще ви подскаже как да оформите дългосрочните си сделки или такива със задгранични партньори.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Проверявайте внимателно и неколкократно прекалено изгодните оферти, които получавате. Може да се окажат спекулативни или в нарушение на съществуващите правила, което да ви създаде неприятности.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Въздържайте се от посещение на непознати райони в тъмната част на денонощието. Пазете старателно собствеността си, не е изключено да станете обект на посегателство.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ограничете до колкото е възможно контактите с непознати, особено ако видимо са в лошо здравословно състояние. Податливи сте на инфекции и няма да ви е особено приятно, ако точно сега се разболеете.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
  • Плъх
  • Бик
  • Тигър
  • Заек (Котка)
  • Дракон
  • Змия
  • Кон
  • Коза (Овца)
  • Маймуна
  • Петел
  • Куче
  • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп





{START_COUNTER}